top of page
  • Writer's pictureAdmin

TAHRANPOISTOVINKKEJÄ AMMATTILAISLLEKasasimme alle vinkkejä yleisimpien tahrojen poistoon:


Kahvi/Tee: Levitä Stain Prota painelemalla, huuhtele Fibre&Fabric Rinse liuoksella. Levitä Coffee Stain Removeria, painele ja imeytä. Toista uudestaan. Jätä vaikuttamaan 15-30 minuuttia. Huuhtele hyvin vedellä. Voit kokeilla myös Browning Prescriptionia. Jotkin kahvi/tee tahrat voivat olla pysyviä.Alkoholi/Olut: Levitä Neutral Pro-Spotteria, painele ja imeytä. Levitä Coffee Stain Removeria, painele ja imeytä. Levitä Fibre&Fabric Rinse liuosta, painele ja imeytä. Huuhtele hyvin vedellä, painele ja imeytä kunnes kuiva.


Viini: Painele ja imeytä mahdollisimman paljon ennen aloitusta. Levitä  Stain Prota tai Neutral Pro-Spotteria, painele ja imeytä. Levitä Fibre&Fabric Rinse liuosta ja huuhtele. Punaviinille levitä Coffee Stain Removeia, painele ja imeytä. Levitä Fibre&Fabric Rinse liuosta, painele ja imeytä. Huuhtele hyvin vedellä ja imeytä kunnes kuiva


Virtsa: Jos tahra vielä kostea, painele ja imeytä mahdollisimman paljon ennen aloitusta. Levitä Urine Neutraliseria, painele ja imeytä. Vanhoihin tahroihin levitä kuumaa Fibre&Fabric Rinse liuosta ja huuhtele. Toista 2-3 kertaa. Levitä Urine Neutraliseria ja anna kuivua. Virtsatahrat saattavat aiheuttaa pysyvää värimuutosta ja vahingoittaa villaa tai nailonia.


Maali (öljypohjainen): Levitä Citrus Geliä tai Solvexia, painele ja imeytä. Levitä Solvexia uudestaan, kunnes maalia on poistettu mahdollismman paljon. Sen jälkeen paina liinat tahran päälle, aseta paino päälle ja anna olla useita tunteja. Levitä Neutral Pro-Spotteria, työstä se tahraan, painele ja imeytä. Huuhtele hyvin vedellä ja imeytä kunnes kuiva.


Maali (vesipohjainen): Yleensä pysyviä. Irroita mahdollisiman paljon tylpällä veitsellä tai vastaavalla. Levitä Neutral Pro-Spotteria, painele ja imeytä. Huuhtele hyvin vedellä ja imeytä kunnes kuiva. Levitä Citrus Geliä, painele ja imeytä. Kovettuneelle maalille levitä Solvexia, painele ja imeytä. Levitä Neutral Pro-Spotteria, painele ja imeytä. Huuhtele hyvin vedellä ja imeytä kunnes kuiva.


Öljyt: Kokeille puhtaalla liinalla imeytyykö öljy liinaan. Levitä Citrus Geliä tai Solvexia, painele ja imeytä. Harjaa kevyesti ja huuhtele hyvin Fibre&Fabric Rinsellä.


Liima: Levitä Solvexia, painele ja imeytä. Levitä Citrus Geliä, painele ja imeytä. Levitä Neutral Pro-Spotteria ja huuhtele.


Jos kohtaat muita tahroja joiden puhdistukseen kaipaat vinkkejä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page