top of page
  • Writer's pictureAdmin

HAJUNPOISTOAINEET ESITTELYSSÄ

Tässä artikkelissa esittelemme Teille kasvaneen hajunpoistoaine valikoimamme.

Esittely lienee parasta aloittaa kategorian kuumimmasta tuotteesta Smoke & Odour Neutraliseristä.


Smoke & Odour Neutraliser - Hajunpoistaja


Erittäin suosittu valinta vahinkosaneerausyritysten keskuudessa. Soveltuu savun, tupakanhajun, palamisjäämien sekä useimipien muiden hajujen poistamiseen. Hajunpoistajaa voidaan käyttää joko puhdistusaineen seassa tai erikseen laimennettuna sumuttimella tai foggerilla. Smoke & Odour Neutraliseriä on saatavilla sekä 1L että 5L astioissa. Laatikkokoot ovat seuraavasti: 5 x 1L ja 2 x 5L


Tutustu tuotekorttiin tästä ja tilaa heti käyttöön tästä!Fresh Breeze Odour Neutraliser - Raikas ja tehonpoistaja


Tehokas, turvallinen ja miellyttävän raikkaan tuoksuinen hajunpoistoaine. Soveltuu käytettäväksi niin tekstiili- kuin kovillakin pinnoilla. Voidaan lisätä suoraan puhdistusaineliuokseen tai käyttää suihkeena. Jättää jälkeensä miellyttävän raikkaan tuoksun. Fresh Breeze Odour Neutraliseri on saatavilla 5L astioissa. Laatikossa on 4 x 5L.

Tuote on suosittu ja sitä löytyy aina hyllystä!


Tilaa heti käyttöön tästä!Odour Fresh - Raikkaan tuoksuinen hajunpoistoainetiiviste


Monikäyttöinen ja raikkaan tuoksuinen hajunpoistoainetiiviste. Soveltuu käytettäväksi niin tekstiili- kuin kovillakin pinnoilla sekä myös pyykinpesun huuhteluaineena. Voidaan lisätä suoraan puhdistusaineliuokseen tai käyttää suihkeena. Jättää jälkeensä miellyttävän raikkaan tuoksun. Voidaan käyttää myös sellaisenaan yleispuhdistusaineena. Odour Fresh on saatavilla 5L astioissa. Laatikossa on 4 x 5L.


Tutustu tuotekorttiin tästä ja tilaa heti käyttöön tästä!Cherry Carpet Deodoriser - Kirsikantuoksuinen hajunpoistaja


Tehokas ja miellyttävän kirsikan tuoksuinen hajunpoistaja. Suunniteltu tekstiili- ja mattopintojen hajunpoistoon, mutta toimii myös kovilla pinnoilla. Voidaan lisätä suoraan puhdistusaineliuokseen tai käyttää suihkeena. Jättää jälkeensä kirsikantuoksun. Cherry Carpet Deodoriser on saatavilla 5L astioissa. Laatikossa on 4 x 5L.


Tilaa heti käyttöön tästä!
Lemon refresh - Sitruunainen hajunpoistaja


Ilmaa raikastavia ainesosia sisältävä lisäainetiiviste, joka lisätäänmattojen, tekstiilienja muiden pintojen puhdistusliuoksiin. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän korkealaatuista sitruunahajustetta sekä hajua poistavia ainesosia Jättää jälkeensä sitruunan tuoksun. Lemon Refresh on saatavilla 1L astioissa. Laatikossa on 5 x 1L.


Tutustu tuotekorttiin tästä ja tilaa heti käyttöön tästä!

Urine Neutraliser - Hajunpoistaja ja neutralisoija


Virtsahajujen ja jälkien poistamiseen tekstiileiltä ja huokoisista kovista pinnoista sekä lattioista. Erityinen koostumus virtsajälkien puhdistukseen ja hajunpoistoon matoilta ja kankailta. Urine Neutraliser poistaa välittömästi hajut ja neutraloi virtsan kemiallisesti pysyvän tahraantumisen estämiseksi ja epämiellyttävän hajun poistamiseksi. Urine Neutraliser on saatavilla 1L astioissa. Laatikossa on 5 x 1L.


Tutustu tuotekorttiin tästä ja tilaa heti käyttöön tästä!Fibre Fresh - Tekstiilien raikastin


Fibre Freshissä on nopeavaikutteinen hajuja imevä koostumus ja pitkäaikainen bio-entsymaattinen toiminto neutraloimaan useimpia orgaanisia hajujäämiä, kuten virtsaa, ruokaa ja savua matoista, kankaista ja useimmilta pinnoilta. Jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Toimitetaan käyttövalmiina spray pullossa. Laatikossa on 10 x 1L.


Tutustu tuotekorttiin tästä ja tilaa heti käyttöön tästä!

88 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page